Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ANE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ANE. Als je het bestand wilt openen ANE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ANE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe AIR Native Extension Format Adobe Systems

Wat is een bestand ANE?

Developer-bestand dat wordt gebruikt door Adobe AIR, een component waarmee HTML, JavaScript en Flash kunnen worden gebruikt als standalone desktop- of mobiele applicaties. Hiermee kunnen systeemspecifieke functies, zoals apparaatvibratie, worden aangewend met behulp van Adobe ActionScript-code.

AIR native extensions wikkel native code in de Adobe ActionScript taal. Als u bijvoorbeeld volume- of trillingsfuncties op een Android-apparaat wilt aanroepen, bevat het ANE-bestand een native Android-broncode die in Java is geschreven, dat kan worden uitgevoerd via een ActionScript-functiegesprek.

ANE-bestanden worden ook gebruikt voor het bundelen van bibliotheken en derden van derden in AIR-toepassingen.

Hoe een bestand openen ANE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ANE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ANE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ANE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ANE openen

Andere problemen met een bestand ANE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ANE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ANE:

  • het gekozen bestand ANE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ANE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ANE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand