Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ANIMSET Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ANIMSET. Als je het bestand wilt openen ANIMSET, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ANIMSET

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
FaceFX Animation Set Format OC3 Entertainment

Wat is een bestand ANIMSET?

Gezichts animatie bestand gemaakt door FaceFX, een programma dat wordt gebruikt voor het animeren van gezichtsuitdrukkingen in videospelletjes. Vaak bewaar een animatie die gesynchroniseerd is met menselijke spraak audio. Maakt realistische lipsynchronisatie mogelijk voor virtuele videospelkarakters.

Als u klaar bent met het ontwerpen van een animatieset, kunt u het publiceren naar een .ANIMSET_INGAME bestand, dat de gestripte versie van het ANIMSET-bestand opslaat dat geschikt is voor gebruik in het doelspel.

Hoe een bestand openen ANIMSET?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ANIMSET niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ANIMSET lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ANIMSET associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ANIMSET openen

Andere problemen met een bestand ANIMSET

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ANIMSET bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ANIMSET:

  • het gekozen bestand ANIMSET is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ANIMSET met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ANIMSET bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand