Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ANJUTA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ANJUTA. Als je het bestand wilt openen ANJUTA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ANJUTA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Anjuta DevStudio Project Format The GNOME Project

Wat is een bestand ANJUTA?

Project bestand gemaakt door Anjuta IDE, een grafische software ontwikkeling applicatie voor Linux. Organiseert broncode en middelen voor een ontwikkelingsproject. Bevat ook doelen en projecteigenschappen voor het opbouwen van de bronbestanden in een programma.

Anjuta IDE is beschikbaar voor het GNOME Desktop, een desktop GUI voor Linux.

Hoe een bestand openen ANJUTA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ANJUTA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ANJUTA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ANJUTA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ANJUTA openen

Andere problemen met een bestand ANJUTA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ANJUTA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ANJUTA:

  • het gekozen bestand ANJUTA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ANJUTA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ANJUTA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand