Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ANM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ANM. Als je het bestand wilt openen ANM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ANM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3D Animation Format N/A

Wat is een bestand ANM?

Bevat gedetailleerde instructies voor een 3D-animatie. Verwijst typisch een of meer 3D-objectbestanden die geanimeerd zijn met behulp van de richtlijnen in het ANM-bestand. Gebruikt door meerdere oudere videospellen evenals nieuwere, zoals die voor de Crytek CryENGINE zijn gebouwd.

Hoe een bestand openen ANM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ANM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ANM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ANM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ANM openen

Andere problemen met een bestand ANM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ANM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ANM:

  • het gekozen bestand ANM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ANM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ANM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand