Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ANN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ANN. Als je het bestand wilt openen ANN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ANN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Help Annotation Format N/A

Wat is een bestand ANN?

Gebruikers annotaties voor een bepaald Windows Help-document.

Hoe een bestand openen ANN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ANN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ANN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ANN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ANN openen

Andere problemen met een bestand ANN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ANN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ANN:

  • het gekozen bestand ANN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ANN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ANN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand