Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ANNOT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ANNOT. Als je het bestand wilt openen ANNOT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ANNOT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Digital Editions Annotations Format Adobe Systems

Wat is een bestand ANNOT?

Bestand gemaakt door Adobe Digital Editions (ADE), een ePublication Reader. Kan bladwijzers, hoogtepunten en tekstnotities bevatten voor een .EPUB-bestand. Gewoonlijk verwezen door een corresponderend manifest.Xml-bestand. Wordt gebruikt voor het opslaan en laden van door gebruikers gegenereerde annotaties.

In Windows worden ANNOT-bestanden opgeslagen in de map Digital EditionsAnnotations in de map Documents van de gebruiker. Voor Mac OS X worden ze opgeslagen in de [user] / My Documents / Digital Editions / Annotations / directory. ANNOT-bestanden gebruiken vaak de titel van de ePublication als hun bestandsnaamvoorvoegsel.

Aangezien ANNOT-bestanden XML-opmaak gebruiken, kunt u ze bekijken met een teksteditor.

Hoe een bestand openen ANNOT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ANNOT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ANNOT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ANNOT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ANNOT openen

Andere problemen met een bestand ANNOT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ANNOT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ANNOT:

  • het gekozen bestand ANNOT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ANNOT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ANNOT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand