Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ANS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ANS. Als je het bestand wilt openen ANS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ANS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ANSI Text File (ANSI Art) N/A

Wat is een bestand ANS?

Tekstdocument grafisch op basis van de ANSI-tekststandaard. Kan ook worden gebruikt om tekstafbeeldingen op te slaan, die karakters gebruiken om afbeeldingen in een tekstdocument weer te geven.

Hoe een bestand openen ANS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ANS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ANS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ANS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ANS openen

Andere problemen met een bestand ANS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ANS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ANS:

  • het gekozen bestand ANS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ANS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ANS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand