Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ANSYM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ANSYM. Als je het bestand wilt openen ANSYM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ANSYM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Edge Animate Library Format Adobe Systems

Wat is een bestand ANSYM?

Bibliotheekbestand gebruikt door Adobe Edge Animate, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van geanimeerde webinhoud. Bevat symbolen, die typisch vector- of bitmapafbeeldingen zijn die opnieuw kunnen worden gebruikt in Edge Animated Web animaties.

Om een ​​ANSYM-bestand in Edge Animate te importeren, vind u 'Symbolen' in het paneel Bibliotheek, klik op de knop '+' en kies vervolgens 'Symbolen importeren ...' in het vervolgkeuzemenu.

ANSYM-bestanden kunnen worden geëxporteerd vanuit Adobe Creative Suite-producten, zoals Illustrator en Fireworks. Hierdoor kunnen grafische ontwerpers grafisch ontwerpen met behulp van Adobe's bewerkingsprogramma's voor het bewerken van beelden voordat ze worden geïntroduceerd in Edge Animated Web animaties.

Vanaf november 2015 wordt Edge Animate niet meer actief ontwikkeld.

Hoe een bestand openen ANSYM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ANSYM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ANSYM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ANSYM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ANSYM openen

Andere problemen met een bestand ANSYM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ANSYM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ANSYM:

  • het gekozen bestand ANSYM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ANSYM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ANSYM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand