Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ANTISPAM5 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ANTISPAM5. Als je het bestand wilt openen ANTISPAM5, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ANTISPAM5

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Personal AntiSpam Settings Format Intego

Wat is een bestand ANTISPAM5?

Instellingen bestand gemaakt door Personal Antispam, een programma dat wordt gebruikt voor het filteren van ongewenste e-mailberichten. Hiermee worden de filterinstellingen van de gebruiker opgeslagen, zoals zwart-witte lijsten, bijlagen en URL-filters en intelligente lexicale filters. Gebruikt voor Apple Mail en Microsoft Outlook e-mail.

Persoonlijke Antispam is opgenomen in de Intego Internet Security Barrier.

Hoe een bestand openen ANTISPAM5?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ANTISPAM5 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ANTISPAM5 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ANTISPAM5 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ANTISPAM5 openen

Andere problemen met een bestand ANTISPAM5

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ANTISPAM5 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ANTISPAM5:

  • het gekozen bestand ANTISPAM5 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ANTISPAM5 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ANTISPAM5 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand