Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ANX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ANX. Als je het bestand wilt openen ANX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ANX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HotDocs Answer Format HotDocs

Wat is een bestand ANX?

Gegevensbestand aangemaakt door HotDocs, een documentpreparatie applicatie. Sla 'antwoorden' op, die worden gebruikt om de velden in een HotDocs-formulierdocument (.HFD of .HPD-bestand) op te vullen. Opgeslagen met behulp van XML-opmaak en het hergebruik van antwoorden voor meerdere documenten mogelijk.

ANX-bestanden worden gemaakt met behulp van de HotDocs-interviewmodus, die gebruikers door een reeks digitale formulieren leidt om de informatie voor het HotDocs-formulier te verzamelen. De bestanden worden standaard opgeslagen in de volgende map: Mijn DocumentenHotDocsAnswers.

'Antwoorden' zijn eventuele reacties die nodig zijn om een ​​leeg veld in een HotDocs-formulier in te vullen. Bijvoorbeeld, een verzekeringsformulier kan de naam, adres en andere persoonlijke gegevens van een persoon vereisen.

Hoe een bestand openen ANX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ANX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ANX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ANX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ANX openen

Andere problemen met een bestand ANX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ANX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ANX:

  • het gekozen bestand ANX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ANX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ANX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand