Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ANY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ANY. Als je het bestand wilt openen ANY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ANY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AnyRail Layout Plan Format DRail Modelspoor Software

Wat is een bestand ANY?

Railroad design bestand gemaakt door AnyRail, een model spoorweg ontwerp applicatie. Bevat spoorwegopstellingen, op maat gemaakte objecten en landschappen, zoals bomen en signalen. Gebruikt voor het plannen van een model spoor voor bouw. Ook gebruikt door hobbyisten voor creatief ontwerp.

AnyRail omvat trackbibliotheken van veel verschillende modellen spoorwegfabrikanten, waaronder Atlas, Lionel, Märklin, en nog veel meer.

Hoe een bestand openen ANY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ANY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ANY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ANY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ANY openen

Andere problemen met een bestand ANY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ANY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ANY:

  • het gekozen bestand ANY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ANY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ANY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand