Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AOB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AOB. Als je het bestand wilt openen AOB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AOB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DVD Audio Object Format N/A

Wat is een bestand AOB?

Audio-bestand dat audiogegevens op DVD-Audio discs opslaat. Opgeslagen in een MPEG-formaat en bevat LPCM-gegevens (Linear Pulse Code Modulation). Opgeslagen in de AUDIO_TS-map in de hoofdmap van een DVD-Audio disc.

Hoe een bestand openen AOB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AOB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AOB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AOB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AOB openen

Andere problemen met een bestand AOB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AOB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AOB:

  • het gekozen bestand AOB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AOB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AOB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand