Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AOF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AOF. Als je het bestand wilt openen AOF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AOF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Artlantis Object Format Abvent Group

Wat is een bestand AOF?

3D beeldbestand gebruikt door Artlantis Render & Studio software, die door architecten en ontwerpers gebruikt worden voor het genereren van 3D renderings. Opslaan van een 3D-object dat kan worden gebruikt als onderdeel van een Artlantis scene (.ATL project bestand).

Hoe een bestand openen AOF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AOF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AOF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AOF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AOF openen

Andere problemen met een bestand AOF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AOF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AOF:

  • het gekozen bestand AOF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AOF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AOF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand