Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AOI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AOI. Als je het bestand wilt openen AOI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AOI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AOI Scene Format Peter Eastman

Wat is een bestand AOI?

3D beeldbestand gemaakt door Art of Illusion, een gratis, open source 3D-modelleringsprogramma. Kan 3D-objecten, texturen, animaties en andere scene-elementen bevatten. Verwijst externe afbeeldingen maar slaat ze niet op in het AOI-bestand zelf.

AOI-bestanden worden opgeslagen in een binair formaat dat alleen door Art of Illusion wordt herkend. De bestanden kunnen echter worden geëxporteerd naar de Wavefront (.OBJ), Povray (. POV) en VRML (.WRZ) formaten voor gebruik met andere 3D-modelleringssoftware.

Hoe een bestand openen AOI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AOI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AOI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AOI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AOI openen

Andere problemen met een bestand AOI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AOI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AOI:

  • het gekozen bestand AOI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AOI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AOI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand