Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AP_ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AP_. Als je het bestand wilt openen AP_, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AP_

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Android Development Resources Package Format Google

Wat is een bestand AP_?

Developer-bestand gemaakt door Android Development Tools (ADT), een set plug-ins voor de Eclipse IDE die appontwikkeling voor het Android-platform vergemakkelijken. Net als een Android-pakket (.APK-bestand), maar bevat de ontwikkelingsbronnen voordat ze in een definitief pakket zijn ingebouwd. Gebruik de bestandsnaam resources.Ap_ en wordt automatisch gecreëerd door ADT.

AP_-bestanden worden opgeslagen in een .ZIP-formaat en kunnen worden gedecomprimeerd met elk Zip-hulpprogramma.

Hoe een bestand openen AP_?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AP_ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AP_ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AP_ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AP_ openen

Andere problemen met een bestand AP_

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AP_ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AP_:

  • het gekozen bestand AP_ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AP_ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AP_ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand