Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APD. Als je het bestand wilt openen APD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ACDSee Photo Document ACD Systems

Wat is een bestand APD?

Raster image bestand gemaakt door ACDSee Photo Editor, een programma dat wordt gebruikt om digitale foto's te bewerken. Biedt het basisbeeld en alle aangebrachte wijzigingen op. Kan teruggezet worden naar de originele afbeelding.

APD-bestanden worden opgeslagen in een eigen formaat, maar kunnen worden uitgevoerd naar gewone rasterbeeldformaten zoals .BMP, .JPG, .GIF en .PNG.

Hoe een bestand openen APD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APD openen

Andere problemen met een bestand APD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APD:

  • het gekozen bestand APD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand