Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APE. Als je het bestand wilt openen APE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Winamp Plug-ins AVS Format Nullsoft

Wat is een bestand APE?

Component die wordt verwezen door de AVS-plugin (Advanced Visualization Studio) voor Winamp. Wordt gebruikt voor het maken van programmeerbare visuele animaties op basis van de muziek die Winamp speelt.

Hoe een bestand openen APE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APE openen

Andere problemen met een bestand APE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APE:

  • het gekozen bestand APE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies APE
APE naar MP3APE naar AACAPE naar FLACAPE naar M4AAPE naar OGGAPE naar WAVAPE naar WV