Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APF. Als je het bestand wilt openen APF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Acrobat Profile Format Adobe Systems

Wat is een bestand APF?

Certificaatbestand gebruikt door Adobe Acrobat en andere Adobe-programma's. Bevat een digitaal certificaat dat gebruikt wordt om een ​​bron van informatie te autoriseren en te identificeren.

APF-bestanden zijn Adobe's legacy-certificaatformaat en zijn niet na Acrobat 5 gebruikt. Ze kunnen worden opgewaardeerd in Acrobat naar een nieuwere certificaatformaat.

Hoe een bestand openen APF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APF openen

Andere problemen met een bestand APF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APF:

  • het gekozen bestand APF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand