Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APL. Als je het bestand wilt openen APL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcPad Layer Format ESRI

Wat is een bestand APL?

Map layer bestand dat wordt gebruikt door ArcPad, een mapping tool gebruikt om GIS data in het veld te analyseren. Hiermee wordt een subset van de maplaageigenschappen opgeslagen voor een uitgevoerde ArcGIS-map. Bevat symbologie voor het weergeven van eigenschappen, weegschalen en etiketuitdrukkingen voor de laag.

ArcPad-laagbestanden worden gebruikt om GIS-gegevens te bestuderen in het veld met ArcPad, die draait op Windows Mobile Platform-apparaten. APL-bestanden worden geëxporteerd door de ArcGIS-applicatie.

Hoe een bestand openen APL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APL openen

Andere problemen met een bestand APL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APL:

  • het gekozen bestand APL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand