Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APP. Als je het bestand wilt openen APP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MAC Application Package Or Core System Service Format Apple

Wat is een bestand APP?

Een appbestand is een applicatiepakket die onder Mac OS X loopt. APP-bestanden zijn uitvoerbare bestanden die vergelijkbaar zijn met .EXE-bestanden in Windows en worden uitgevoerd wanneer ze dubbelklikken.

Omdat APP-bestanden Mac OS-pakketten zijn, kunt u met de rechtermuisknop klikken op een applicatie (of klikken) en selecteer 'Inhoudsopgave weergeven' om de bestanden in het pakket weer te geven. Deze omvatten bronnen die worden gebruikt door de applicatie, uitvoerbare bestanden, eigenschappenlijst (.PLIST) bestanden, kaders, plugins, iconen en andere bestanden.

In Windows- en Linux-systemen kan het mogelijk zijn om de inhoud van een Mac OS X-applicatie te bekijken alsof het een map was. Een decompressieprogramma zoals WinRAR kan ook bestanden uit een Mac OS X-applicatie op andere besturingssystemen verwijderen.

Bestanden binnen een applicatiepakket mogen niet worden bewerkt of verplaatst, aangezien wijzigingen mogelijk voorkomen dat het programma correct wordt uitgevoerd.

Hoe een bestand openen APP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APP openen

Andere problemen met een bestand APP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APP:

  • het gekozen bestand APP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand