Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APPLESCRIPT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APPLESCRIPT. Als je het bestand wilt openen APPLESCRIPT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APPLESCRIPT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AppleScript Script Format Apple

Wat is een bestand APPLESCRIPT?

Script geschreven in AppleScript, een automatisering en scripttaal die wordt gebruikt door Macintosh-computers. Kan worden bewerkt of automatisch gegenereerd met behulp van de Apple Script Editor. Kan ook worden uitgevoerd in het Script Editor programma.

AppleScript-bestanden gebruiken typisch .SCPT als de standaard extensie.

Hoe een bestand openen APPLESCRIPT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APPLESCRIPT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APPLESCRIPT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APPLESCRIPT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APPLESCRIPT openen

Andere problemen met een bestand APPLESCRIPT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APPLESCRIPT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APPLESCRIPT:

  • het gekozen bestand APPLESCRIPT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APPLESCRIPT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APPLESCRIPT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand