Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APPLET Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APPLET. Als je het bestand wilt openen APPLET, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APPLET

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Eclipse IDE For Java Developers Format Eclipse

Wat is een bestand APPLET?

Ontwikkelaar bestand gemaakt door Eclipse, een software ontwikkeling applicatie. Gegenereerd door Eclipse automatisch bij het maken van een nieuw applet project en opgeslagen in de project hoofdmap als het bestand java.Security.Policy. Bevat beveiligingsrechten voor de applet.

Standaard bevat het java.Security.Policy-bestand de volgende eigenschap, waarmee alle rechten voor de applet-codebase worden toegestaan:

toekenning {. .Permissie java.Security.AllPermission. }.

Deze toestemming is over het algemeen geschikt voor lokale ontwikkeling op de machine van de ontwikkelaar. Het kan wellicht niet geschikt zijn voor het implementeren van de applet in een productieomgeving, omdat de toestemmingen van de applet mogelijk moeten worden beperkt.

java.Security.Policy - Een bestand dat automatisch wordt gegenereerd in Eclipse-applet-ontwikkelingsprojecten die de beveiligingsrechten voor de applet bevatten.

Hoe een bestand openen APPLET?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APPLET niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APPLET lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APPLET associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APPLET openen

Andere problemen met een bestand APPLET

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APPLET bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APPLET:

  • het gekozen bestand APPLET is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APPLET met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APPLET bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand