Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APPLICATION Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APPLICATION. Als je het bestand wilt openen APPLICATION, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APPLICATION

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ClickOnce Deployment Manifest Format Microsoft

Wat is een bestand APPLICATION?

Bestand aangemaakt voor ClickOnce, een Microsoft-kader dat gebruikt wordt om Windows-toepassingen via het web te implementeren. Beveiligingsinstalleer eigenschappen in een XML-formaat, waaronder naam, versie, beschrijving, implementatieopties en afhankelijkheden. Kan ook een digitale handtekening bevatten.

APPLICATION-bestanden zijn ontworpen om eenvoudige "one click" implementaties van Windows-toepassingen op gebruikersniveau te bieden. Ze hebben een corresponderend .APPREF-MS-bestand dat ClickOne activeert voor een programma dat vervolgens wordt uitgevoerd in het .NET-kader in Windows.

Hoe een bestand openen APPLICATION?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APPLICATION niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APPLICATION lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APPLICATION associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APPLICATION openen

Andere problemen met een bestand APPLICATION

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APPLICATION bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APPLICATION:

  • het gekozen bestand APPLICATION is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APPLICATION met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APPLICATION bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand