Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APPX. Als je het bestand wilt openen APPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft AppX Application Package Format Microsoft

Wat is een bestand APPX?

App pakket formaat geïntroduceerd met Windows 8. Gebruikt door ontwikkelaars bij het verpakken en indienen van Windows 8 apps (eerder aangeduid als Metro Style apps) te koop op de Windows Store.

APPX-bestanden kunnen worden verpakt met Visual Studio 2012, die ondersteuning biedt voor het ontwikkelen van Windows 8-apps. Gebruik de wizard Create App Packages door Project & rarr te selecteren. Store & rarr. Maak app pakketten in Visual Studio of Store & rarr. Maak app pakketten in Visual Studio Express.

APPX-bestanden kunnen worden opgenomen in .APPXUPLOAD-bestanden. Beide bestandstypen kunnen worden gebruikt als een indelingsformaat in de Windows Store, maar APPXUPLOAD-bestanden bevatten aanvullende informatie waarmee debugging informatie naar de ontwikkelaar kan worden gestuurd voor app-crashes.

APPX-bestanden hebben een maximale bestandsgrootte van 2 GB.

Hoe een bestand openen APPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APPX openen

Andere problemen met een bestand APPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APPX:

  • het gekozen bestand APPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand