Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APPXSYM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APPXSYM. Als je het bestand wilt openen APPXSYM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APPXSYM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Windows 8 Application Information Format Microsoft

Wat is een bestand APPXSYM?

Bestandsformaat geïntroduceerd als onderdeel van het Windows 8 app verpakkingssysteem voor de Windows Store. Bevat publieke symboolinformatie voor de app waarmee crashrapportagegegevens naar de ontwikkelaar worden teruggestuurd (via het Dashboard van de ontwikkelaar van het venster) wanneer de app crasht op de computer van de gebruiker.

APPXSYM-bestanden zijn opgenomen in .APPXUPLOAD-bestanden wanneer de app is verpakt en in de Windows Store wordt verzonden. Als u ervoor kiest om geen symbolen op te nemen voor crashrapportage, kunt u een .APPX-bestand inleveren en een APPXSYM-bestand wordt niet gebruikt.

APPXSYM-bestanden worden gemaakt wanneer u uw app pakket met behulp van de wizard Create App Packages in Visual Studio.

Hoe een bestand openen APPXSYM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APPXSYM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APPXSYM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APPXSYM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APPXSYM openen

Andere problemen met een bestand APPXSYM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APPXSYM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APPXSYM:

  • het gekozen bestand APPXSYM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APPXSYM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APPXSYM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand