Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APR. Als je het bestand wilt openen APR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArcView Project Format ESRI

Wat is een bestand APR?

Mapping project gemaakt met ArcView, een GIS (Geografisch Informatie Systeem) programma voor het visualiseren, beheren, creëren en analyseren van geografische data. Opgeslagen als object database in een standaard tekstformaat.

APR bestanden kunnen bewerkt worden met een teksteditor. Een back-up van het bestand moet echter worden gemaakt alvorens de inhoud van het bestand handmatig te bewerken.

ArcView maakt deel uit van de ArcGIS Desktop-productfamilie van ESRI.

Hoe een bestand openen APR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APR openen

Andere problemen met een bestand APR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APR:

  • het gekozen bestand APR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies APR
APR naar BILAPR naar ADFAPR naar BIPAPR naar BPW