Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

APXL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand APXL. Als je het bestand wilt openen APXL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ APXL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Keynote Presentation XML Document Settings Format Apple

Wat is een bestand APXL?

Bestand in een .KEY bestand en gebruikt door Keynote presentatie software. Specificeert de inhoud van een Keynote presentatie in een XML-formaat. Bevat de lijst met dia's, de lay-out en de opmaak voor elke dia, en de presentatietekst.

KEY-bestanden worden opgeslagen in een .ZIP-formaat en bevatten meerdere bestanden, waarvan er een is het APXL-bestand voor de presentatie.

index.Apxl - De standaard bestandsnaam voor het APXL-bestand dat is opgenomen in een .KEY-bestand.

Hoe een bestand openen APXL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand APXL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de APXL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand APXL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand APXL openen

Andere problemen met een bestand APXL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand APXL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken APXL:

  • het gekozen bestand APXL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand APXL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand APXL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand