Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

AQM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand AQM. Als je het bestand wilt openen AQM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ AQM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AlpineQuest GPS Hiking Map Format MOBAC

Wat is een bestand AQM?

GIS-bestand dat wordt gebruikt door AlpineQuest, een map- en navigatieapp voor Android-apparaten. Bevat wegen, landkenmerken, bezienswaardigheden en andere kaartinformatie. Gebruikt voor offline navigatie, vaak voor wandelen, jagen, geocaching en andere outdoor activiteiten.

AQM-bestanden kunnen worden gemaakt met Mobile Atlas Creator (MOBAC) en vervolgens geüpload naar de Android SD-kaart.

Het AQM formaat is een open formaat waarvan de specificatie wordt gehandhaafd in het MOBAC SourceForge project. Mobile Atlas Creator werd voorheen TrekBuddy Atlas Creator genoemd.

Hoe een bestand openen AQM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand AQM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de AQM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand AQM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand AQM openen

Andere problemen met een bestand AQM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand AQM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken AQM:

  • het gekozen bestand AQM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand AQM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand AQM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand