Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ARD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ARD. Als je het bestand wilt openen ARD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ARD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ArtiosCAD Workspace Format Esko

Wat is een bestand ARD?

Teken- of 3D-ontwerp gecreëerd met ArtiosCAD, een structureel ontwerpprogramma voor het maken van verpakkingsontwerpen. Kan worden opgeslagen door ArtiosCAD of geëxporteerd door andere Esko softwareprogramma's die de ArtiosCAD Export Plug-in ondersteunen.

Hoe een bestand openen ARD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ARD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ARD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ARD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ARD openen

Andere problemen met een bestand ARD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ARD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ARD:

  • het gekozen bestand ARD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ARD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ARD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand