Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ARF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ARF. Als je het bestand wilt openen ARF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ARF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
WebEx Advanced Recording Format WebEx Communicatons

Wat is een bestand ARF?

Opnemen van een online vergadering die is gedownload van WebEx. Opgenomen met behulp van netwerkgebaseerde opname (NBR). Bevat de videogegevens, een inhoudsopgave, een deelnemerslijst en andere informatie over afzonderlijke panelen.

ARF-opnamen kunnen worden omgezet in Windows Media (.WMV) of Flash (.SWF) bestanden met behulp van de gratis WebEx ARF Player.

ARF-bestanden zijn WebEx-opnamen gedownload door de gebruiker, terwijl .WRF-bestanden WebEx-sessies zijn die direct door de gebruiker zijn opgenomen.

Hoe een bestand openen ARF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ARF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ARF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ARF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ARF openen

Andere problemen met een bestand ARF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ARF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ARF:

  • het gekozen bestand ARF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ARF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ARF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ARF
ARF naar PDFARF naar MP4ARF naar SWFARF naar WMV