Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ARG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ARG. Als je het bestand wilt openen ARG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ARG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Profile Export Format Autodesk

Wat is een bestand ARG?

Instellingen bestand gebruikt door AutoCAD, een 2D en 3D CAD drafting applicatie. Bevat back-up gebruikersprofiel informatie (applicatie opties data) die is opgeslagen in het systeem register. Kan worden uitgevoerd en geïmporteerd om instellingen tussen computers over te zetten. Kan ook worden gemigreerd tussen versies van AutoCAD.

ARG-bestanden verschillen van .CUI en .CUIX-bestanden, die de werkruimteinstellingen van de gebruikersinterface opslaan.

De LT-versie van AutoCAD gebruikt geen ARG-bestanden. Alleen de volledige versie kan exporteren en importeren.

Hoe een bestand openen ARG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ARG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ARG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ARG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ARG openen

Andere problemen met een bestand ARG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ARG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ARG:

  • het gekozen bestand ARG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ARG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ARG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand