Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ARK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ARK. Als je het bestand wilt openen ARK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ARK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ARC File Archiver CPM/Port Archive Format ARK11

Wat is een bestand ARK?

Bestandsarchief gemaakt met het CP / M-hulpprogramma "ARK11.COM", een verouderd bestandscompressieprogramma voor MS-DOS. Bevat een groep bestanden opgeslagen als een enkel gecomprimeerd archief. Kan worden geëxtraheerd met PowerDesk Pro.

Hoe een bestand openen ARK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ARK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ARK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ARK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ARK openen

Andere problemen met een bestand ARK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ARK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ARK:

  • het gekozen bestand ARK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ARK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ARK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand