Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ARX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ARX. Als je het bestand wilt openen ARX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ARX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Runtime Extension Format Autodesk

Wat is een bestand ARX?

Extensiebestand aangemaakt voor AutoCAD, een ontwerp- en engineering applicatie voor 2D en 3D-producten. Bevat een applicatiecomponent geschreven met behulp van Autodesk's ObjectARX, een objectgeoriënteerde API waarmee ontwikkelaars AutoCAD kunnen aanpassen en uitbreiden met behulp van de C ++, C #, en VB.NET-programmacode.

ObjectARX SDK's worden vrijgegeven met elke versie van AutoCAD, zodat u de SDK-versie moet aanpassen met de juiste AutoCAD-versie.

Hoe een bestand openen ARX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ARX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ARX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ARX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ARX openen

Andere problemen met een bestand ARX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ARX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ARX:

  • het gekozen bestand ARX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ARX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ARX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand