• Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASA. Als je het bestand wilt openen ASA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASA
Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Active Server Configuration Format N/A

Wat is een bestand ASA?

Bevat objectverklaringen, variabelen, constanten en functies die kunnen worden geopend door .ASP pagina's. Vaak genoemd Global.Asa en toegankelijk via meerdere pagina's op een ASP-gebaseerde website. Hiermee kunnen meerdere pagina's toegang krijgen tot dezelfde functies en variabelen, zodat ze niet voor elke pagina moeten worden herschreven.

ASA-bestanden kunnen handmatig worden aangemaakt en bewerkt of kunnen automatisch worden gemaakt door een webontwikkelingsprogramma, zoals Microsoft's ASP.NET. Het Global.Asa-bestand moet worden opgeslagen in de hoofdmap van de ASP-applicatie, zodat andere bestanden toegang krijgen tot het bestand.

Hoe een bestand openen ASA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASA openen
Andere problemen met een bestand ASA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASA:

  • het gekozen bestand ASA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand