Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASB. Als je het bestand wilt openen ASB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Alphacam Stone VB Macro Format Planit

Wat is een bestand ASB?

Visual Basic macro bestand gebruikt door Alphacam, een CAD-programma voor de houtbewerkingsindustrie. Hiermee wordt een door de gebruiker gedefinieerde macro opgeslagen in de Visual Basic-taal. Wordt gebruikt voor het uitvoeren van aangepaste taken met steen- en marmeren snijprojecten.

Hoe een bestand openen ASB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASB openen

Andere problemen met een bestand ASB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASB:

  • het gekozen bestand ASB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand