Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASC. Als je het bestand wilt openen ASC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ASCII Text Characters Format N/A

Wat is een bestand ASC?

Eenvoudig tekstbestand opgeslagen in het ASCII-formaat.

Hoe een bestand openen ASC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASC openen

Andere problemen met een bestand ASC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASC:

  • het gekozen bestand ASC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ASC
ASC naar TXTASC naar AWWASC naar DWGASC naar DXFASC naar PDF