Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASCII Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASCII. Als je het bestand wilt openen ASCII, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASCII

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ASCII Text Characters Format N/A

Wat is een bestand ASCII?

Eenvoudig tekstbestand dat ASCII-codering gebruikt, die kan worden geopend en bewerkt met elke tekstverwerker. Veelvuldig gebruikt de .ASC of .TXT extensie.

Hoe een bestand openen ASCII?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASCII niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASCII lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASCII associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASCII openen

Andere problemen met een bestand ASCII

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASCII bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASCII:

  • het gekozen bestand ASCII is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASCII met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASCII bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand