Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASCS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASCS. Als je het bestand wilt openen ASCS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASCS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Device Central Format Adobe Systems

Wat is een bestand ASCS?

Bestand aangemaakt door Adobe Device Central, een programma dat wordt gebruikt voor het testen en implementeren van Flash games en andere inhoud op mobiele apparaten. Bevat code geschreven in ActionScript voor Flash Communication server. Wordt gebruikt voor het ontwikkelen van live of streamed content binnen geïmplementeerde applicaties.

Adobe Device Central is in 2012 gestaakt.

Hoe een bestand openen ASCS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASCS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASCS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASCS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASCS openen

Andere problemen met een bestand ASCS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASCS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASCS:

  • het gekozen bestand ASCS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASCS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASCS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand