Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASCX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASCX. Als je het bestand wilt openen ASCX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASCX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Active Server Pages Web User Control Format Microsoft

Wat is een bestand ASCX?

Webpagina die kan worden gebruikt als onderdeel van andere webpagina's. Bijvoorbeeld, een navigatiebalk genaamd "navbar.Ascx" kan worden verwezen door alle pagina's binnen een ASP-gedreven website. Een enkele wijziging in het navbar.Ascx-bestand verandert de navigatiebalk in alle andere pagina's.

Hoe een bestand openen ASCX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASCX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASCX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASCX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASCX openen

Andere problemen met een bestand ASCX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASCX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASCX:

  • het gekozen bestand ASCX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASCX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASCX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand