Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASD. Als je het bestand wilt openen ASD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Word Auto-save Document Format Microsoft

Wat is een bestand ASD?

Bestand gemaakt door Microsoft Word, een tekstverwerkingsprogramma dat wordt gebruikt om documenten te schrijven. Bevat een momentopname van het huidig ​​geopende Word-document. Wordt gebruikt voor automatische back-up en herstel van documenten in Word in geval van een onbeplande storing of programma crash.

De meer recente versies van Word bewaren ASD-bestanden naar de volgende standaardmappen:

Windows Vista / 7: [gebruiker] AppDataRoamingMicrosoftWord

Windows XP: [gebruiker] Application DataMicrosoftWord

De volgende versies van Microsoft Word gebruiken ASD-bestanden: Word 2007 Word 2003 Word 2002 Standard Edition Word 2000 Standard Edition Word 97 Standard Edition Word 95 Standard Edition Microsoft Word 95a Word 7.X

Om een ​​ASD-bestand handmatig in Word te openen, kies File & rarr. Open, selecteer "Alle bestanden (*. *)" In de lijst Bestandstype en selecteer vervolgens uw ASD-bestand.

Hoe een bestand openen ASD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASD openen

Andere problemen met een bestand ASD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASD:

  • het gekozen bestand ASD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand