Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASDB. Als je het bestand wilt openen ASDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Asphyre Sphinx Archive Afterwarp Development

Wat is een bestand ASDB?

Gecomprimeerd bestand gemaakt voor spelontwikkeling door Asphyre Sphinx, een kader voor het ontwikkelen van 2D / 3D-videospellen. Meestal bevat afbeeldingen en andere media die bestemd zijn voor het ontwikkelen van spelletjes. Algemene bestanden die in ASDB-bestanden worden gevonden, omvatten .JPEG- en .XML-bestanden.

Om Asphyre Sphinx op het Windows-platform te kunnen uitvoeren, vereist het programma Delphi inclusief FireMonkey en FreePascal / Lazarus.

. ASVF-bestanden hebben ASDB-bestanden vervangen. AsphyreManager zal ASDB-bestanden automatisch converteren naar het nieuwere .ASVF-formaat.

Hoe een bestand openen ASDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASDB openen

Andere problemen met een bestand ASDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASDB:

  • het gekozen bestand ASDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand