Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASE. Als je het bestand wilt openen ASE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Swatch Exchange Format Adobe Systems

Wat is een bestand ASE?

Bestand gebruikt door Adobe InDesign en Illustrator professionele pagina-indeling en grafische applicaties. Ook gebruikt door Adobe Color, een aanraakapparaat voor Android en iOS-apparaten. Bevat een kleurzwart, dat is een opgeslagen collectie kleuren. Hiermee kunnen illustratoren en uitgevers kleurstalen delen.

ASE-bestanden werden geïntroduceerd met versie 2 van Adobe's Creative Suite (CS). Photoshop slaat kleurstalen als .ACO-bestanden op.

Hoe een bestand openen ASE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASE openen

Andere problemen met een bestand ASE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASE:

  • het gekozen bestand ASE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ASE
ASE naar JPG