Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASEC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASEC. Als je het bestand wilt openen ASEC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASEC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Android Encrypted Application Package Format Google

Wat is een bestand ASEC?

Bestand geïntroduceerd met Froyo, de versie 2.2 versie van het Android mobiele besturingssysteem. Bewaar mobiele applicatiegegevens via proprietary encryption. Op de map .Android_secure opgeslagen op de SD-kaart van een apparaat. Kan worden uitgevoerd met de Android SDK emulator.

Het beveiligde ASEC-formaat zorgt ervoor dat toepassingen op mobiele apparaten kunnen bestaan, zonder dat deze worden gewijzigd of beschadigd door andere programma's.

Hoe een bestand openen ASEC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASEC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASEC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASEC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASEC openen

Andere problemen met een bestand ASEC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASEC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASEC:

  • het gekozen bestand ASEC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASEC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASEC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ASEC
ASEC naar APK