Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASEF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASEF. Als je het bestand wilt openen ASEF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASEF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Swatch Exchange Adobe Systems Incorporated

Wat is een bestand ASEF?

Bestand gebruikt door Adobe InCopy, InDesign en Illustrator, professionele pagina-indeling en grafisch ontwerp toepassingen. Soortgelijk aan de meest voorkomende .ASE swatch file extensie. Bevat een opgeslagen collectie kleuren. Hiermee kunt u tussen illustratoren en uitgevers delen om verschillende kleurstalen te gebruiken.

Hoe een bestand openen ASEF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASEF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASEF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASEF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASEF openen

Andere problemen met een bestand ASEF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASEF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASEF:

  • het gekozen bestand ASEF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASEF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASEF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand