Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASH. Als je het bestand wilt openen ASH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Audiosurf Audio Metadata Format Audiosurf

Wat is een bestand ASH?

Audiodegevensbestand gemaakt door Audiosurf, een spel waar spelers door niveaus vliegen die zijn opgebouwd door de muziekbestanden van de gebruiker. Hiermee wordt informatie opgeslagen over het lied van de gebruiker die door het spel wordt verwerkt. Inclusief de gegenereerde rit, de lengte en andere ritinformatie.

ASH-bestanden kunnen worden gedeeld met andere spelers, zodat meerdere mensen kunnen concurreren van dezelfde rit.

Audiosurf maakt ASH-bestandsnamen door ".Ash" bij te voegen aan de bestandsnaam van het originele lied. Bijvoorbeeld, een .MP3-bestand genaamd song.Mp3 zou een ASH-bestand genaamd song.Mp3.Ash hebben.

Hoe een bestand openen ASH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASH openen

Andere problemen met een bestand ASH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASH:

  • het gekozen bestand ASH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand