Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASHX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASHX. Als je het bestand wilt openen ASHX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASHX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ASP.NET Web Handler Format Microsoft

Wat is een bestand ASHX?

Een ASHX-bestand is een webpagina die deel uitmaakt van een ASP.NET webserver applicatie. Het bevat verwijzingen naar andere pagina's die worden gehost op de webserver die worden verzonden naar de browser van de gebruiker. ASHX-bestanden worden verwerkt door de ASP.NET HTTP-handler van de server wanneer een clientweb browser de pagina aanvraagt.

Soms worden ASHX-bestanden gebruikt voor het verzenden van .PDF-bestanden naar de browser van de gebruiker, omdat het ASHX-bestand een verwijzing naar het PDF-document heeft. Wanneer het bestand echter wordt gedownload, wordt de bestandsextensie niet gewijzigd in ".Pdf" en blijft de bestandslengte ".Ashx". In dit geval kunt u de bestandsnaam uitbreiden naar ".Pdf" en deze bekijken met Adobe Reader of een andere PDF-viewer. U kunt dit probleem ook soms oplossen door ervoor te zorgen dat de webbrowser de Adobe Reader-invoegtoepassing heeft geïnstalleerd. Als geïnstalleerd, dan kan het PDF-bestand direct openen in de browser.

Veel ASHX-pagina's hebben slechts een kleine hoeveelheid code, zelfs zo kort als een enkele regel. Pagina functies zijn geschreven in de C # programmeertaal.

Hoe een bestand openen ASHX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASHX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASHX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASHX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASHX openen

Andere problemen met een bestand ASHX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASHX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASHX:

  • het gekozen bestand ASHX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASHX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASHX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand