Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASI. Als je het bestand wilt openen ASI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Alpha Five Storage Format Alpha Software

Wat is een bestand ASI?

Bestand gebruikt door Alpha Five, een programma dat gebruikt wordt om webapplicaties te ontwikkelen. Bewaar variabelen die worden gebruikt door de webtoepassing. Opgeslagen als onderdeel van een algehele Alpha Five ontwikkelaar project.

In 2013 werd Alpha Five Alpha Anywhere.

Hoe een bestand openen ASI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASI openen

Andere problemen met een bestand ASI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASI:

  • het gekozen bestand ASI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand