Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASMX. Als je het bestand wilt openen ASMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Active Server Plus Web Services Source Format Microsoft

Wat is een bestand ASMX?

Definieert webdiensten die door een actieve serverpagina (.ASP-bestand) worden genoemd. Automatisch samengesteld door ASP.NET wanneer een verzoek tot de dienst wordt gemaakt. Toegankelijk via het internet of vanuit een lokaal netwerk.

ASMX-bestanden beginnen met de ASP.NET-richtlijn "WebService", gevolgd door de parameter "Taal". Dit wordt gebruikt om de programmeertaal in Visual Basic, C # of JScript te zetten. Ze kunnen worden uitgevoerd met behulp van een Windows-gebaseerde webserver met het .NET-kader.

Hoe een bestand openen ASMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASMX openen

Andere problemen met een bestand ASMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASMX:

  • het gekozen bestand ASMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand