Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASND Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASND. Als je het bestand wilt openen ASND, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASND

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Soundbooth Sound Document Format Adobe Systems

Wat is een bestand ASND?

Bestand aangemaakt door Adobe SoundBooth, een programma dat wordt gebruikt voor audio-editing. Bevat de originele audiobestanden, audio-edities, effecten en andere audio-instellingen. Kan niet-destructieve wijzigingen op audio clips opslaan.

ASND-bestanden worden vaak gebruikt voor het bewerken van geluidsfragmenten en het toepassen van geluidseffecten voordat u audio in video's importeert. ASND-bestanden stellen gebruikers in staat om meerdere groepen bewerkingsinstellingen op te slaan in hetzelfde document.

Adobe SoundBooth is in 2011 vervangen door Adobe Audition.

Hoe een bestand openen ASND?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASND niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASND lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASND associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASND openen

Andere problemen met een bestand ASND

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASND bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASND:

  • het gekozen bestand ASND is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASND met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASND bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ASND
ASND naar 264