Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

ASPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand ASPX. Als je het bestand wilt openen ASPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ ASPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Active Server Page Extended ASP.NET Script Format Microsoft

Wat is een bestand ASPX?

Een ASPX-bestand is een server gegenereerde webpagina die VBScript of C # code kan bevatten. Het wordt vaak geschreven met Microsoft Visual Web Developer en ontworpen voor het Microsoft ASP.NET framework. ASPX-bestanden bevatten scripts die op de webserver worden verwerkt en de resulterende HTML wordt verzonden naar de webbrowser van de gebruiker.

ASPX-pagina's worden ook wel ".NET-webformulieren" genoemd. Ze kunnen worden geïdentificeerd in een webbrowser wanneer de URL in het adresveld eindigt in ".Aspx".

Default.Aspx - De standaardwebpagina geladen wanneer een client browser een webserver directory aanvraagt ​​op een Microsoft IIS-gebaseerde server die ASP.NET gebruikt. Bijvoorbeeld, wanneer een client http://www.Sampledomain.Com/ aanvraagt, laadt de server http://www.Sampledomain.Com/Default.Aspx, tenzij het is geconfigureerd om een ​​ander bestand te laden.

Hoe een bestand openen ASPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand ASPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de ASPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand ASPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand ASPX openen

Andere problemen met een bestand ASPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand ASPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken ASPX:

  • het gekozen bestand ASPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand ASPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand ASPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies ASPX
ASPX naar HTML